Sony Xperia Z4'ün Özellikleri Görüntülendi!

Sony'nin amiral gemisi Xperia Z3'ün halefi olacak Xperia Z4'ün teknik özellikleri hakkında pek çok yerden sızıntı haberleri gelmişti. Fakat ortaya atılan GFX Benchmark sonuçları, Z4'ün özelliklerini net bir şekilde gözler önüne seriyor.

VATAN VATAN
Sony Xperia Z4'ün Özellikleri Görüntülendi!

Sızdırılan son GFX Benchmark testiyle ortaya çıkan sonuçlara göre Z4'te 5.1″ 1080×1920 çözünürlüğünde bir ekran yer alacak. Sony'nin yeni amiral gemisinin ekranı Z3'e göre 0.1″ küçülmüş görünüyor. 8 çekirdekli ve 1.9 GHz işlemci hızlı Snapdragon 810 işlemciye Adreno 430 grafik kartı eşlik ediyor. Söylentilerde 4 GB olarak geçen RAM kapasitesi 3 GB'da kalmış. Sony Xperia Z4'ün dahili hafızası 32 GB, fakat SD kart girişinin mevcut olup olmadığı bilinmiyor. Son olarak 20 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameranın kullanıldığı Z4'ün video çözünürlüğü 2K'da kalmış görünüyor ve HDR özelliğinin olmadığı görünüyor. Cihazın Android 5.0.2 Lollipop sürümüyle geleceğini de hatırlatalım.

Şimdiye kadar GFX Benchmark sonuçlarının doğru çıktığını pek çok kez gördük fakat Z3'te bulunan 4K ve HDR özelliklerinin Z4'te olmuyor görünmesi kafalarda sorun işareti yaratıyor. Tabi bu özellikleri sistem yok saymış da olabilir. Bütün bu soruların cevaplarını yılın son çeyreğinde Sony'nin yapacağı tanıtımda öğrenebileceğiz.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/31/sony-xperia-z4un-ozellikleri-goruntulendi/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER