Bu SUV sadece 1 milyon TL’den satışa çıktı; Bu rakamı hiç kimse tahmin dahi etmedi

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte otomobil piyasasında da sürpriz bir hareketlilik başladı. Yeni modeller de günyüzüne çıkmaya başlarken SUV dünyasında büyük bir sürpriz yaşandı. İşte 1 milyon TL’ye satışa çıkan o model…

Bu SUV sadece 1 milyon TL’den satışa çıktı; Bu rakamı hiç kimse tahmin dahi etmedi - Sayfa 1

Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM markasının modelidir.

118
Bu SUV sadece 1 milyon TL’den satışa çıktı; Bu rakamı hiç kimse tahmin dahi etmedi - Sayfa 2

Bu arada kurda, ÖTV’de yukarı yönlü değişim olmadığı sürece yılın bundan sonraki bölümünde 1 milyon TL ve altında olan daha fazla 0 km otomobil modeli göreceğimizi de notlarım arasına eklemek isterim. Değişim daha yeni başlıyor.

218
Bu SUV sadece 1 milyon TL’den satışa çıktı; Bu rakamı hiç kimse tahmin dahi etmedi - Sayfa 3

Türkiye pazarına kısa bir süre önce giriş yapan İtalyan SWM Motors, Türkiye’deki ürün gamını yeni SUV modeli G03F ile genişletti.

318
Bu SUV sadece 1 milyon TL’den satışa çıktı; Bu rakamı hiç kimse tahmin dahi etmedi - Sayfa 4

SWM’nin Türkiye’deki üçüncü SUV modeli olan yeni araç, sunduğu 7 kişilik oturma düzeni, Off-Road tipi gövde kiti, zengin donanımları ve 1.059.500 TL’lik iddialı fiyatıyla SUV sahibi olmak için artı sunan SWM G03F, verimli motoru ve 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunan fonksiyonel iç mekanıyla dikkat çekiyor.

418