Samsung Gerileme Dönemi

Gerileme dönemine giren Samsung ilk olarak üst yöneticilerin ikramiyelerinde kesinti olucağını açıkladı ve Güney Kore'deki çalışanlarının maaşlarına bu yıl zam yapmayacağını açıkladı.

VATAN VATAN
Samsung Gerileme Dönemi

2009 yılından sonra sürekli ikramiye ve zam alan Samsung çalışanları için karar üzücü bi duruma neden oldu. Fakat bunu farketmek çokta zor değildi çünkü üst seviye yöneticilerin ikramiyeleri yanında maaş zamlarıda dondurulmuştu.Bu dondurma işlemi sadece Güney Kore çalışanları için geçerli olduğunu belirten Samsung buradaki bir firmanın kapatılması bile firmanın milyonlarca dolar tasarruf yapmasını sağlayacak dedi. Samsung çalışan kısmında aldığı tedbirlerin yanında borsa tarafında da bazı tedbirler alıyor. Firma bu yıl dağıtacağı temettü paylarında da kesinti yapacak zira geçen yıl büyük bir hisse geri alımı gerçekleştirilmişti. Firma tanıtacağı Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri ile akıllı telefon pazarında yaşadığı kayıpları telafi etmeyi planlıyor. Tüketicinin gösterdiği ilgiye göre firmanın önümüzdeki yıllardaki stratejisi de şekillenecek.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/02/26/samsung-gerileme-donemi/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER