Perakendeciler Ritim İstanbul'la tanışıyor

Dumankaya İnşaat, perakende fuarında Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştiriyor.

VATAN VATAN
Perakendeciler Ritim İstanbul'la tanışıyor

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel perakende yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan perakende fuarında Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştiriyor. 

 

Geleceğin perakendesini şekillendiren son trendlerin konuşulacağı "Perakende Günleri" kapsamında gerçekleştirilen fuara katılımları hakkında bilgi veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şunları söyledi: "Türkiye, güçlü ekonomik göstergeleri ve genişleyen perakende pazarı ile ulusal ve uluslar arası yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Birçok uluslararası markanın önümüzdeki yıllarda Türkiye pazarına giriş yapmasını bekliyoruz."

 

"Bu markaların Türkiye'ye gelmesi ile birlikte alışveriş deneyiminin farklılaşması açısından cadde mağazacılığına olan ilginin artacağını ön görüyoruz. Biz de buradan hareketle İstanbul'un önemli yerleşim merkezlerinden biri haline gelen Maltepe'de karma projemiz Ritim İstanbul'u hayata geçirdik. Bugünde burada perakende sektörünün önde gelen temsilcilerinin beğenisine sunuyoruz" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER