Yasağa uymayan ünlülerden şaşırtan cevap

Ünlü isimlerden İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Cenan Adıgüzel, Emre Aslan ve Enes Batur, yeni normalleşmeyle birlikte saat 21:00'da kapatılan mekanların kuralına uymadılar. İrem Derici ise bu konuya 'cezamız neyse ödeyeceğiz, bitti gitti' diyerek cevap verdi.

GASTE24 GASTE24
Yasağa uymayan ünlülerden şaşırtan cevap

İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Cenan Adıgüzel, Emre Aslan ve Enes Batur, corona virüs tedbirleri kapsamında mekanların saat 21:00'da kapatılması kuralını hiçe saydı.

İrem Derici, "Sıkıntı yok cezamız neyse öderiz. Hep beraber görüştüğümüz insanlar, bir arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Saat aşımı oldu tamam, cezamız neyse ödeyeceğiz, bitti gitti" dedi.

Mekandan en son ayrılan Derya Uluğ ve Cem Belevi, hızlı şekilde araca bindi. Basın mensuplarının soruları karşısında şarkıcı Derya Uluğ, eliyle yüzünü kapatmaya çalıştı.

Kaynak:Milliyet

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER