Bakan Kasapoğlu: "Spor toplumu olmamamız için bir neden yok"

 Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Spor, çok ciddi anlamda toplum olarak bizi ilgilendiren bir konu. Spor toplumu olmamamız için hiçbir neden yok. Çünkü devasa tesislerimiz var." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Kasapoğlu: "Spor toplumu olmamamız için bir neden yok"

Çeşitli program ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum'a gelen Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı personeline yönelik kentteki bir otelde düzenlenen eğitim programını ziyaret etti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Kasapoğlu, Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan ve Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilmesi planlanan stat ile spor salonunu inceledi.

Yapımı tamamlanan 15 bin kişilik stat ile inşaatı süren 3 bin 500 kişilik spor salonunu gezen Kasapoğlu, tesislerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER