Milletvekilinin esnaf gezisi sırasında silahlı kavga:Yaralılar var

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız'ın esnaf ziyareti sırasında silahlı kavga yaşandı. Kavgada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Yaralılar arasında milletvekilinin kardeşinin de olduğu öğrenildi.

VATAN VATAN
Milletvekilinin esnaf gezisi sırasında silahlı kavga:Yaralılar var

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız'ın esnaf ziyareti sırasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada ilk belirlemelere göre Yıldız'ın kardeşinin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Suruç ve Şanlıurfa merkezdeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralıların hastaneye getirilişi sırasında yeniden kavga çıktı. Kavgaya çevik kuvvet polisi müdahale etti. Kavga nedeniyle Suruç'ta yoğun güvenlik önlemleri alındı.

BAKAN DEMİRCAN: AK PARTİLİLERE SALDIRMIŞLAR

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti'lilere bir grubun saldırdığı bilgisinin kendisine ulaştığını belirterek, "Yaralılar var. İlk müdahale yapıldı, gerekli müdahaleler yapılıyor. Bölgede uçak ambulansa ihtiyaç vardı, gönderdik." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER