Bir ünite kan verene bir porsiyon büryan

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Türk Kızılayı'na ve kana ihtiyacı olan vatandaşlar için değişik bir yönteme başvurdu. Hacıbektaşoğlu bir ünite kan bağışlayan kişilere büryan ikram edileceğini bildirdi.

GASTE24 GASTE24
Bir ünite kan verene bir porsiyon büryan

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Hacıbektaşoğlu, Türk Kızılay Siirt Şubesini ziyaret ederek kan bağışı kampanyası başlattı.

Türk Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç'tan bilgi alan Hacıbektaşoğlu, "Bir Ünite Kan Verene Bir Porsiyon Büryan Hediye" temasıyla başlatılan kampanyayla kan bağışını artırmayı amaçladıklarını belirtti.

Kampanyaya katılım çağrısında bulunan Hacıbektaşoğlu, "Ramazan nedeniyle Türk Kızılayın stoklarında kan azaldı. Siirt Belediyesi olarak bir kampanya başlatıyoruz. İftardan sonra bir ünite kan veren vatandaşımıza bir porsiyon büryan ikram edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı kan verip hayat kurtarmaya davet ediyoruz." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER