Kayserispor çıkışını Galatasaray maçıyla sürdürmek istiyor

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Süper Lig'in 30. haftasında 13 Mart Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacakları maçtan galip ayrılarak, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayserispor çıkışını Galatasaray maçıyla sürdürmek istiyor

Tokgöz, AA muhabirine, takımın, yeniden teknik direktörlük görevine gelen Uğur Kulaksız ile yükselişe geçtiğini ve ekibin iyi bir hava yakaladığını belirtti.

Futbol takımlarının başarısında motivasyonun çok önemli olduğunu vurgulayan Tokgöz, "Uğur hocayla daha önce 2 maçta 6 puan almıştık. Kısa bir aranın ardından tekrar takımın başına geçti. Gelir gelmez Çaykur Rizespor ve Atakaş Hatayspor galibiyetleriyle bizi yeniden sevindirdi. Uğur hoca takımımızda inanılmaz bir bütünlük ve beraberlik sağlıyor. Tüm oyuncularımız ve teknik ekibimiz de ona tam destek veriyor. Uğur Kulaksız ile çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz." dedi.

Tokgöz, Uğur Kulaksız'ın üst düzey futbol bilgisi olduğuna dikkati çekerek, "Kulübün dengelerini bilmek, oyuncu grubunu harekete geçirmek, bunları büyük bir taktikle hazırlayıp bilgiyi oyuncuya aktarmak gibi marifetlerin hepsini bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. Sezon sonuna kadar Uğur hocayla devam edeceğiz." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER