Bugünkü G.Saray - F.Bahçe derbisinin 11'leri netleşti!

Süper Lig'in 3. haftasında bugün oynanacak olan dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekıom Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Dev maç öncesi iki takımın teknik direktörleri Fatih Terim ile Erol Bulut, sahaya sürecekleri 11'leri belirledi. İşte mücadeleyle ilgili tüm detaylar ve Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin 11'leri...

GASTE24 GASTE24
Bugünkü G.Saray - F.Bahçe derbisinin 11'leri netleşti!

Bu sezon oynadığı 4 maçı da kazanan Galatasaray, bugün oynanacak olan Fenerbahçe derbisini kazanarak serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Yorgunluk ve sakatlık riskinden dolayı bazı oyuncuları dinlendiren teknik direktör Fatih Terim, derbi maçına hem tur atlamanın moraliyle hem de tam kadro çıkmanın planlarını yapıyor.
Yeni sezonda 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak beklenilen çıkışı henüz gösteremeyen Fenerbahçe, Galatasaray maçını kazanarak iyi bir çıkış yakalamak istiyor.

Haberin devamı için tıklayın
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER