İnanılmaz Küçük ve Hafif Aksiyon Kamera: HERO4 Session

Aksiyon kamera üreticisi GoPro ‘yu duymayan yoktur heralde.

VATAN VATAN
İnanılmaz Küçük ve Hafif Aksiyon Kamera: HERO4 Session

GoPro HERO4 modelinin ‘ minyatür ‘ olarak karşımıza çıkan  HERO4 Session , şimdiye kadar piyasaya sürülen GoPro kameralar arasında en küçük , en hafif ve en kullanışlı GoPro modeli olan HERO4 Session , piyasadaki HERO4 kameralardan yüzde 50 daha küçük ve yüzde 40 daha hafif .

Kamera ile birlikte gelen ufak bir süpriz ise  ultra geniş açılı lens ile gelmesi. 60 ve 30 fps'de 1080p çözünürlüklü video kaydedebilen makine, aynı zamanda 8 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebiliyor. Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları sayesinde mobil cihazlarla kablosuz iletişim ile fotoğraflarınızı ve videolarınızı kolayca aktarabilirsiniz.  HERO4 Session 'da dahili ekran yer almıyor. Zîra minimalist bir yapıya sahip olduğu için dahili bir ekranın konumlandırılması oldukça zor olurdu.  1030 mAh kapasiteli lityum iyon şarj edilebilir pilin kullanıldığı kamera microUSB ve microSD bağlantı noktalarına destek veriyor.

12 Temmuz'da vitrinlerde görücüye çıkacak olan GoPro HERO Session'ın satış fiyatı HERO4 Silver modeli ile aynı olacak. GoPro HERO4 Session, yurtdışında yaklaşık 430 eurodan satışa sunulacak. Türkiye için kesinleşmiş bir fiyat bulunmamakta.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/07/07/inanilmaz-kucuk-ve-hafif-aksiyon-kamera-hero4-session/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER