Numan Kurtulmuş: Boş dedikodularla Türkiye'nin kaybedecek vakti yok

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Boş dedikodularla, boş bir takım polemiklerle, siyaseti zehirleyen bir takım tartışmalarla Türkiye'nin kaybedecek vakti yoktur. Biz Türkiye'yi daha ileriye götürmekle yükümlüyüz. Vazifemiz bu ülkeyi bölgesel büyük bir güç ve küresel bir aktör haline getirmek." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Numan Kurtulmuş: Boş dedikodularla Türkiye'nin kaybedecek vakti yok

Kurtulmuş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı'nda kentteki STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, dünyanın fevkalade değişim ve dönüşüm içerisinde olduğu bir dönemi yaşadığını, bu dönemin ne kadar daha süreceğinin de bilmediğini söyledi.

Küresel salgın dolayısıyla ortaya çıkan önemli değişikliklerin etkisinin salgından önce kendini gösterdiğini belirten Kurtulmuş, "Eğitimden üretim yöntemlerine, çalışma yöntemlerine kadar birçok alanlarda bundan sonraki süreçlerde fevkalade ciddi değişikliklerle karşı karşıya kalacağız. Şunu hiç abartısız söylüyorum buhar makinesinin bulunması nasıl sanayi devriminin başlangıcı idi ise hiç şüphesiz bu dönemde de yaşadığımız bu küresel salgın, yeni bir ekonomİk yapı ve siyasal anlamda yeniden yapılanma döneminin başlangıcıdır." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER