FETÖ'nün kaymakam adayları imamı yakalandı

Tokat'ta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün 99'uncu dönem Türkiye kaymakam adaylarının imamı olduğu ileri sürülen 'Faruk' kod adlı M.G. gözaltına alındı

VATAN VATAN
FETÖ'nün kaymakam adayları imamı yakalandı

Kentte Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'nin 'mülkiye yapılanması'na yönelik yürüttüğü soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında alınan ifadeler doğrultusunda örgütün 99'uncu dönem Türkiye kaymakam adaylarının imamının 'Faruk' kod adlı M.G. olduğu belirlendi. Hakkında gözaltı kararı çıkartılan M.G., Ankara'da yakalandı. Tokat'a getirilen M.G.'nin ifadesi üzerine 16 kaymakam ile 17 üst düzey bürokrat hakkında inceleme başlatıldı. Bürokratlar arasında bir vali yardımcısının da bulunduğu öğrenildi. M.G.'nin FETÖ'ye ait özel bir kurumda öğretmen olarak görev yaptığı tespit edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER