Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca "Türkiye'nin Koronavirüsle Başarılı Mücadelesi" kitabı hazırlandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, "Asrın Küresel Salgını-Türkiye'nin Koronavirüsle Başarılı Mücadelesi" kitabı hazırlandı. Kitabın ön sözünü kaleme alan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, son bir yıldır insanlık tarihinin en derin krizlerinden birine tanıklık ettiklerini anımsattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca "Türkiye'nin Koronavirüsle Başarılı Mücadelesi" kitabı hazırlandı

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinin anlatıldığı kitapta başta sağlık olmak üzere, eğitim, ekonomi, ticaret, çalışma hayatı ve sosyal hayata ilişkin hükümetin attığı adımlara ayrıntılı şekilde yer verildi.

Kitap, "Bir Yıla Hızlı Bakış", "Türkiye'nin Vizyoner Sağlık Politikası ve Yatırımları", "Türkiye'nin Koronavirüsle Örnek Mücadelesi", "Kapsayıcı Sağlık Hizmetleri", "Ekonomik İstikrar İçin Destekler ve Tedbirler", "Çalışma ve Toplumsal Hayatı Koruma", "Kesintisiz ve Uzaktan Eğitim", "Adalet Hizmetlerinin Sürekliliği", "Kontrollü Sosyal Hayat ve Denetim", "Sanayiyi Destekleyici Adımlar", "Ulaşım ve Haberleşme Alanında Tedbirler", "Tarım Dostu Düzenlemeler", "Temassız ve Kesintisiz Ticaret", "Güvenli Turizm ve Teşvikler", "Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Alanında Destekleyici Çalışmalar", "Salgın Döneminde Dini Hizmetler", "Bilimsel Çalışmalar, Projeler ve Yayınlar", "Uluslararası Yardımlar ve Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Tahliye Operasyonu", "Türkiye'nin Koronavirüsle Başarılı Mücadelesinin İletişimi" ve "Uluslararası Medyada Türkiye'nin Başarısı" bölümlerinden oluşuyor.

Kitabın ön sözünü kaleme alan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, son bir yıldır insanlık tarihinin en derin krizlerinden birine tanıklık ettiklerini anımsattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER