Bakan Albayrak Nevşehir'de iş insanlarıyla buluştu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, enflasyonu gelecek yıldan itibaren kalıcı olarak tek haneli rakamlara çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Albayrak Nevşehir'de iş insanlarıyla buluştu

Ahiler Kalkınma Ajansında "Nevşehir İş Dünyası Buluşması" programında kentteki iş insanlarıyla bir araya gelen Albayrak, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 1,5 yıldır ekonomi alanında birçok ülkenin karşı koyamayacağı büyüklükte saldırılara maruz kaldığını, Türk milletinin inancı ve feraseti, iş insanlarının iş birliğiyle bu zorlu sürecin geride bırakıldığını belirtti.

Büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunun hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Albayrak, son süreçte, Türk ekonomisinin potansiyeline inananların kazandığını ifade etti.

Albayrak, geçen yıl ağustos, eylül, ekim aylarında "Türkiye ekonomisi küçülecek, enflasyon durdurulamaz, kur tutulamaz" söylemleri ile felaket senaryoları çizenlerin bugün hayal kırıklığına uğradığını vurguladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER