Hırsızlara çareyi buldu! İngiltere bu olayı konuşuyordu...

İngiltere'de futbolcuların evlerinde yaşanan hırsızlık olaylarının ardından Manchester City'den Kyle Walker'ın evini koruması için 45 bin euro değerinde bir doberman aldığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hırsızlara çareyi buldu! İngiltere bu olayı konuşuyordu...

Spor Arena Dış Haber | İngiltere'de son günlerde futbolcuların evlerinde yaşanan hırsızlık olayları dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Everton'un İsveçli kalecisi Robin Olsen, evinde eşi ve iki kızı ile otururken bıçaklı hırsızların saldırısına uğramıştı. Maskeli ve elinde bıçak olduğu belirtilen hırsızlar, Olsen'in evinden pahalı mücevherler ve lüks saatler çalmışlardı. Bu sırada ise Olsen ve ailesi evdeydi...

Everton Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin evine de hırsız girmiş, ünlü teknik direktörün kızı evde tek başınayken giren hırsızlar korku dolu anlara neden olmuştu. İtalyan teknik direktörün kızı Katia Ancelotti'nin evde tek başına olduğu sırada iki hırsız Merseyside'da bulunan eve girip evin içinde bulunan kasayı çalmışlardı.

46 BİN EURO DEĞERİNDE

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER