Son dakika... Dehşeti yaşatmıştı! Polis kıyafetiyle dolaşan eski eş tahliye edildi

Eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık Keskin tarafından önce iş yerinde daha sonra evinde darp edilmişti. Evinin önüne gelerek silahla 3 el ateş eden eski eşi Tarık Keskin'den şikayetçi olan Rüya K., suç duyurusunda bulunmasından sonra darp ve tehdit iddiaları nedeniyle 26 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılması istemiyle yargılanıyordu. Mahkeme heyeti, sanığın üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyetini, savunmasının alınmış ve delillerin toplanmış olmasını, tutuklu kaldığı süreyi, sabit ikametgahının bulunmasını ve tutuklamanın tedbir niteliğini göz önünde bulundurarak, sanığın tahliyesine karar verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Dehşeti yaşatmıştı! Polis kıyafetiyle dolaşan eski eş tahliye edildi

Bakırköy 45. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Tarık Keskin, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Müşteki R.K. de duruşmada hazır bulundu.

Sanığın avukatı, 6 aydır tutuklu bulunan müvekkilinin bir çocuğunun olduğunu, annesiyle ilgilenemediğini belirterek, sabıkasız olması da dikkate alınarak Tarık Keskin'in tahliyesini istedi.

Müşteki R.K. de, şikayetinin devam ettiğini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER