Trafikte korkutan kavga! Küçük kız yalvardı: Yapma baba

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 9 yaşındaki kız çocuğu hafif yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen yaralı kız çocuğunun babası kızını görünce kadın sürücünün üzerine yürüdü. Diğer kadın sürücünün yanındaki erkek yakınının karşılık vermesi üzerine başlayan tartışma ve kavgayı vatandaşlarla polis ayırdı. Babasının kavga ettiğini gören kız çocuğu ise "baba yapma" diyerek babasını sakinleştirmeye çalıştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trafikte korkutan kavga! Küçük kız yalvardı: Yapma baba

Kaza, Manavgat Aydınevler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Cemile Kaya’nın kullandığı otomobile, Askerlik Şubesi istikametine gitmekte olan Serpil Türker’in kullandığı otomobil kavşakta çarpıştı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazada 07 LSJ 41 plakalı otomobilin arka koltuğunda yolcu olarak bulunan 9 yaşındaki N.H.K. başını koltuğu çarparak yaralandı.

OLAY YERİNE GELDİ ORTALIK KARIŞTI

Kazayı duyarak olay yerine koşan kaza yapan kadınların yakınları, ortalığı birbirine kattı. Karşılıklı suçlamalar ve tartışmaların ardından birbirlerinin üzerine yürüyen erkekleri çevredeki vatandaşlar ve kaza yerine gelen trafik polisleri sakinleştirmeye çalıştı. Kazada hafif yaralanan kız çocuğunun babası olduğu öğrenilen kişi, önce çocuğunda önemli bir yaralanma olduğunu düşünerek kadın sürücünün üzerine yürüdü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER