Erdoğan'dan AK Parti'ye katılan belediye başkanları hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Dün 5 yeni belediye başkanımızın AK Parti’ye katılımını gerçekleştirdik. Bu sayının önümüzdeki günlerde artacağına inancım tamdır." dedi.

POSTA POSTA
Erdoğan'dan AK Parti'ye katılan belediye başkanları hakkında açıklama

AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan açıklamasında "Dün 5 yeni belediye başkanımızın AK Parti’ye katılımını gerçekleştirdik. Bu sayının önümüzdeki günlerde artacağına inancım tamdır. Yüreğinde vatan millet sevdası olan herkese kapımız açıktır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Dün 5 yeni belediye başkanımızın AK Parti’ye katılımını gerçekleştirdik. Bu sayının önümüzdeki günlerde artacağına inancım tamdır. Yüreğinde vatan millet sevdası olan herkese kapımız açıktır. Aramıza yeni katılan ya da katılacak belediye başkanlarına her türlü desteği vereceğiz.

Vatandaşa yakın olmakla mesele bitmiyor. Vatandaşın da kendisini bize yakın hissetmesini sağlamalıyız. AK Partili belediye başkanın alameti farikası her zaman ulaşılabilir olmasıdır.

Bir işi yapmayı canı gönülden isteyen biri o işi yapmanın yolu mutlaka bulur.

Tembel siyasetçilerin en büyük serveti biliyorsunuz mazeretleridir. AK Parti idare-i maslahatçı bir parti olmamıştır olmayacaktır.

Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik. Biz verdiği sözlerin arkasında duran sözünün eri bir partiyiz. İman varsa imkan da vardır diyerek yarınlara damga vuracak eserleri ülkemize muhakkak kazandıracağız.

Mahalli idareler daima bizim lokomotifimiz ve yüz akımız olmuştur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER