'Galatasaraylı araba' yine Florya'da!

Galatasaraylı taraftar Temel Akkaş, 'Tofaş Kartal' marka otomobilini sarı kırmızıya boyayarak takım sevgisini aracına yansıttı. Demirören Haber Ajansı (DHA) ekibi bu araçla Florya turu attı!

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Galatasaraylı araba' yine Florya'da!

Süper Lig'in 6'ncı haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından 30 Eylül'de DHA'nın röportaj yaptığı 'Galatasaraylı araba'nın sahibi Temel Akkaş, bir kez daha DHA'nın konuğu oldu. Araç içinde yapılan ve keyifli geçen röportajda, Galatasaraylı arabanın başından geçenler konuşuldu.

Aracın sahibi Temel Akkaş, 4 sene önce aldığı otomobilini Galatasaray'ın renklerine boyayıp, sarı kırmızılı takımın efsane isimlerinin fotoğraf ve imzalarıyla donatmış, ardından aracı kullanmaya başlamıştı.

"RÖPORTAJDAN SONRA ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALDIM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER