Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: ''80 milyon liramı geri versinler''

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp harcama limitlerinde yapılacak herhangi bir değişikliği kesinlikle karşı olduğunu, belirlenen kurallara harfiyen uyduklarını ve bunun için ağır bir bedel ödediklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: ''80 milyon liramı geri versinler''

Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takımın Antalya'da kamp yaptığı otelin sahasında, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Ağaoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, "Harcama limitleri belirlenirken, o tarihte faiz yüzde 20 ise bugün yüzde 13-15'lere düştü. Burada Beşiktaş'ın giderlerindeki azalmanın tarafımıza transferde kullanılması hakkını kullanmak istiyoruz. Bu konuda federasyondan yanıt bekliyoruz." açıklamalarıyla ilgili, "Bizim başından beri söylemiş olduğumuz bir şey var. Bu lisans talimatı 30 Haziran tarihinde yürürlüğe girdi. Neden yürürlüğe girdi? Her ay değişecek diye yürürlüğe girmedi. 2019-2020 sezonunda uygulanmak üzere yürürlüğe girdi. Bu talimata harfiyen uyan kulüpler var, tamamen ihlal eden kulüpler var, bazı şartlarını yerine getirip, bazı şartlarını yerine getirmeyen kulüpler var. Dolayısıyla burada herhangi bir kulübün isteğiyle, herhangi bir şekilde yapılacak değişiklik, türü ne olursa olsun o talimata ve o maddelere uyan kulüplere haksızlık olarak değerlendirilir." ifadelerini kullandı.

Bu konunun çok fazla konuşulduğunun altını çizen Ağaoğlu, şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER