Kostas Nikolakopoulos'dan Falcao analizi: Yanlış mentalite örneği

Yunanistan'ın en tanınmış Olympiakos muhabirlerinden Kostas Nikolakopoulos, sakatlıklarla boğuşan Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferini masaya yatırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kostas Nikolakopoulos'dan Falcao analizi: Yanlış mentalite örneği

Spor Arena Dış Haberler | Galatasaray'a geldiği günden bu yana sakatlığı sebebiyle yalnızca 5 resmi maçta forma giyebilen Radamel Falcao hakkında Yunanistan'dan çarpıcı bir iddia geldi.

Ülkenin en tanınmış Olympiakos muhabirlerinden biri olan Kostas Nikolakopoulos, Kolombiyalı golcünün yaz transfer döneminde Yunan ekibinin kapısından döndüğünü öne sürdü.

Nikolakopoulos, "Falcao, bu yaz Olympiakos'un yürüttüğü transfer operasyonunun sırlarından biriydi. Başkan Marikanis, Falcao ile bizzat görüştü ancak transfer olumlu sonuçlanmadı." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER