Hakkari'de yaralanan asker hastanede şehit oldu

23 Ekim'de, Hakkari Yüksekova'da teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen bir askerimiz kurtarılamayarak şehit oldu.

F5HABER F5HABER
Hakkari'de yaralanan asker hastanede şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Hakkari Yüksekova bölgesinde 23 Ekim 2019 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen bir kahraman silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 27 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur" denildi.

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hakkâri´de teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Hakkari'de yaralanan asker hastanede şehit oldu - Resim : 1Hakkari'de yaralanan asker hastanede şehit oldu - Resim : 2

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda Bakan Akar, "23 Ekim 2019 tarihinde Hakkâri Yüksekova bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 27 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verdi.

 

SONRAKİ HABER