Luka Doncic durdurulamıyor: Yeni bir rekor daha

Dallas Mavericks'te Luka Doncic, San Antonio Spurs karşısında attığı 42 sayı ve triple double'la LeBron James'in ardından bunu başaran en genç oyuncu olmuştu. Spurs maçının hemen ardından Golden State Warriors'a karşı da triple double yapan Sloven yıldız, yeni bir rekor daha kırdı.

POSTA POSTA
Luka Doncic durdurulamıyor: Yeni bir rekor daha

Golden State Warriors'a karşı 35 sayı 10 ribaund 11 asistle oynayan Luka Doncic, NBA'de üst üste iki karşılaşmada en az 35 sayılık "triple-double" yapan en genç basketbolcu oldu.

Dallas Mavericks bu sezonki iyi performansını devam ettirerek Golden State Warriors karşısında 142-94'lük skorla çok farklı bir galibiyet aldı.

14. maçında 9. galibiyetini alan Dallas Mavericks'in başrolünde yine Luka Doncic vardı. Doncic bu sezon 30 sayı, 10.6 ribaund, 9.4 asist ortalaması tutturarak müthiş bir çaylak performansına imza atıyor.

Henüz 20 yaşında olan Sloven forvet, son dönemde Avrupa'dan NBA'e transfer olmuş en değerli oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER