Son Dakika | Galatasaray'da corona virüs alarmı!

Florya’da olağanüstü hâl ilanı... Galatasaray'da Metin Oktay Tesisleri’ne zorunluluk dışında giriş çıkış yasaklandı. Misafir ve davetli kimse içeri alınmayacak. Tüm sahalar, soyunma odaları ve yemekhaneler devamlı dezenfekte ediliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Galatasaray'da corona virüs alarmı!

Galatasaray’da corona virüsü alarmı... Florya Metin Oktay Tesisleri’nde tam anlamıyla olağanüstü hâl ilan edilmiş durumda. Teknik patron Fatih Terim, futbolcularına iki günlük izin verirken, tesislerde de hummalı bir çalışma başlatıldı. İlk olarak tesislere zorunluluk dışında tüm giriş çıkışlar yasaklandı. Futbolcu veya personel fark etmeksizin, misafirler ve davetliler tesislere kesinlikle alınmayacak.

Ayrıca profesyonel sağlık ekipleri, gün içerisinde sürekli olarak tüm sahaları, soyunma odalarını, yemekhaneleri ve odaları dezenfekte ederek üst seviyede hijyen sağlamaya çalışıyor. Personele de eldiven giyme zorunluluğu getirildi. Yemeklerdeki menüler ise bağışıklığı kuvvetlendirici vitaminler içerecek.

Gözler erteleme kararında

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER