Maradona, Federer'i ağlattı! O sözler...

Spor dünyasının iki efsanesi Arjantin'de duygusal anlar yaşadı. Arjantinli yaşayan futbol efsanesi Maradona, İsviçreli yaşayan tenis efsanesi Roger Federer'i övgü dolu sözleriyle ağlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Maradona, Federer'i ağlattı! O sözler...

Spor Arena Dış Haberler | Futbol tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Arjantinli efsane Diego Armando Maradona, bir başka yaşayan efsane Roger Federer'e duygusal anlar yaşattı.

Roger Federer, Güney Amerika Turu kapsamında Arjantin'in Buenos Aires kentinde Alexander Zverev ile bir gösteri maçı gerçekleştirdi ve bu maça Diego Armando Maradona'yı da davet etti.

Arjantinli efsane maça katılamadı ancak İsviçreli raketin bu nazik davetini aynı nezaketle cevaplandırarak övgü dolu özel bir video gönderdi. Maradona'nın kendisi hakkındaki övgü dolu sözlerini duyan Roger Federer gözyaşlarına hakim olamadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER