Yalova’da 'su samuru' şaşkınlığı

Nadir görülen ve nesilleri tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan su samuru Yalova'da görüntülendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yalova’da 'su samuru' şaşkınlığı

Doğu Sahil Bandı’nda denize bağlanan derenin sularında yüzen su samurunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bu sırada orada yürüyüş yapan gazeteci Cevdet Akyol su samurunu fotoğraflarını çekti. Akyol, daha önce Yalova'da böyle bir hayvan görmediğini söyledi.

Uzunca süreden beri Doğu Sahil Bandı’nda sabah yürüyüşleri yaptığını ifade eden Akyol, “Derede yüzen hayvanı gördüğümde ne olduğunu anlamaya çalıştım. Dikkatli baktığımda su samuru olduğunu gördüm. Görüntülemek için peşinden bir süre gittim. Biraz daha yakından görmeye çalıştım. Ama sulara dalarak gözden kayboldu. İlk defa Yalova’da böyle bir hayvan görüyoruz. Şehir içinde bu tarz hayvanlarla karşılaşmıyoruz. Bizim de ilgimizi çekti” dedi.

Yalova’da 'su samuru' şaşkınlığı - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER