OPPO ve vivo tablet pazarına el atıyor!

Tablet pazarı gün geçtikçe yükseliyor. İki Çinli firma olan OPPO ve vivo da bu pazara giriş yapan isimler arasında yer alacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
OPPO ve vivo tablet pazarına el atıyor!

OPPO ve Vivo, bu yıl tablet pazarına giriş yapacak olan iki Çinli üretici. Her iki marka da toplamda üç adet tablet ile bu pazara hızlı bir giriş yapacak. 

Tablet pazarı, geçtiğimiz yıldan itibaren gittikçe yükselen bir sektör haline geldi. Pandeminin hayatımıza girmesiyle yaşanan karantinalar yüzünden insanlar evde daha fazla vakit geçirmeye başladı. Haliyle öğrenciler de evden öğretim görmeye başladılar. Online derslere katılan öğrencilerin çoğunun tercihleri tabletlerden yana oldu. Özellikle ufak çocuklar tablet sektörünün bel kemiği haline geldi.

OPPO ve vivo tablet pazarına giriş yapıyor!

OPPO ve vivo tablet pazarına el atıyor! - Resim : 1

Tablet pazarı hala büyüyor ve daha fazla marka da bu pastadan bir pay kapmak için yeni modelleri üzerinde çalışıyor. OPPO ve vivo da bu sektöre adım atacak yeni isimlerden. Digital Chat Station'a göre, Vivo'nun geliştirilmekte olan iki tableti varken, OPPO şu anda bit tablet üzerinde çalışıyor. Her iki üreticinin de tabletler için tasarlanmış işletim sistemlerinin özel bir sürümünü piyasaya sürmesi bekleniyor. Dolayısıyla, OPPO'nun tableti ColorOS for Tablets çalıştırırken Vivo'nun tabletlerinin OriginOS for Tablets çalıştırdığını görmemiz muhtemel.

Realme'nin de bu yıl kendi tabletini piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu tablet de Realme Pad olarak gelecek. OnePlus da bu konuya uzaktan seyirci kalmıyor. Şirket, “OnePlus Pad” için ticari marka başvurusunda bulundu. OnePus'un kendi tableti Çin'de de ColorOS'u çalıştıracak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER