Bakan Varank: Türkiye büyüyor, muhalefet görmek istemese de...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Terör belasını bu topraklardan temizlemişken bir daha eski karanlık günlere dönülmesine asla fırsat vermeyeceğiz. Yatırımlarla bölgemizi hak ettiği refaha kavuşturacak, geri kalmışlığın terör örgütleri tarafından istismar edilmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Varank: Türkiye büyüyor, muhalefet görmek istemese de...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Rekabet İkliminin Geliştirilmesi Finansman Desteği Tanıtım Programı'nda, Bakanlığın, Ajans ve GAP İdaresi ile Mardin'in gelişimini desteklemek için çalıştığını vurguladı.

Terörü bölgeden temizlemişken bir daha eski karanlık günlere dönülmesine fırsat vermeyeceklerine dikkati çeken Varank, "Yatırımlarla bölgemizi hak ettiği refaha kavuşturacak, geri kalmışlığın terör örgütleri tarafından istismar edilmesine müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

Varank, Türkiye ekonomisinin 2021 ikinci çeyrekte yüzde 21,7 büyüdüğünü anımsatarak, bu büyümeyle Türkiye'nin OECD ülkeleri arasında en fazla büyüyen ikinci ülke olduğuna işaret etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER