Justin Bieber'dan Reynmen’in arkadaşı İbrahim Tilaver'a: Umarım bunu yapmayı bırakırsın

Justin Bieber, ünlü fenomen Reynmen'in arkadaşı İbrahim Tilaver ile mesajlaşmaları sosyal medyada olay oldu. Instagram’da beğendiği kızların profilini Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’a atan İbrahim Tilaver'a, Justin Bieber'dan cevap geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Justin Bieber'dan Reynmen’in arkadaşı İbrahim Tilaver'a: Umarım bunu yapmayı bırakırsın

Instagram’da beğendiği kızların profilini sürekli Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’a atan sosyal medya fenomeni Reynmen’in arkadaşı İbrahim Tilaver, kendisine gelen mesajla büyük şaşkınlık yaşadı.

İbrahim Tilaver, Justin Bieber’dan “Dostum neden bana bu profilleri atıyorsun?” mesajını yazdı.Justin Bieber'dan Reynmen’in arkadaşı İbrahim Tilaver'a: Umarım bunu yapmayı bırakırsın - Resim : 1"Umarım bunu yapmayı bırakırsın”

Justin Bieber, daha sonra İbrahim Tilaver’e şunları yazdı: “Sadece merak ediyorum, evli bir adama neden bu profilleri atıp duruyorsun? Umarım bunu yapmayı bırakırsın.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER