Genciz, heyecanlıyız!

Ülkemize dünya üçüncülüğü yaşatan Şenol Güneş ile yeni bir maceraya hazırız. Cuma günü şölen başlıyor. Bir ay sürecek EURO 2020 boyunca oynanacak maçları, takip etmeniz gereken takım ve yıldız adaylarını derledik. Sonuna kadar yürüyelim ve kupayı Türkiye’ye getirelim...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Genciz, heyecanlıyız!

Sağ olsun, hayat hüzünlerin yanında irili ufaklı sevinçler de yaşattı şimdiye kadar. Ama bu sevinçlerin arasında en içten, en coşkulu, en kontrolsüzünü Güney Kore ve Japonya’da düzenlenen 2002 Dünya Kupası’nın çeyrek finalinde İlhan Mansız’ın Senegal’e attığı ‘altın gol’le yaşadım. Modern zamanlarda katıldığımız ilk Dünya Kupası’nın yarı final kapılarını bize açan gol... Sonra 2006’da Nihat Kahveci’nin golleri, Semih Şentürk’ün Hırvatistan maçını penaltılara götüren son dakika golü... Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımımızın başına geçince ‘2002 ruhu’nun dönmesi hepimizin hayaliydi. Son basın toplantısında takımda bu ruhu gördüğünü açıklayarak umudumuzu arttırdı.

Geçen yıl pandemi nedeniyle ertelenen EURO 2020 cuma günü İtalya ile yapacağımız maçla başlayacak. Çok genç bir milli takım (hatta turnuvanın en genci) ve büyük umutlarla gün sayıyoruz. Umarım sonunda Londra’da, Wembley Stadı’nda kupayı kaldıran biz oluruz.

KAZANANA 40 ALTIN MADALYA, BİR DE ‘KOPYA’ KUPA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER