Fatih Özgökçen, Konyaspor'un yeni başkanı seçildi

İttifak Holding Konyaspor’da gerçekleştirilen seçimli genel kurulda yeni başkan Fatih Özgökçen oldu. Tek liste ile girilen seçimde başkanı seçilen Fatih Özgökçen, "Konyaspor’u taraftarıyla bütünleştiği, bir ve beraber olduğu, başarıdan başarıya koştuğu, sürdürülebilir başarıyı yakalayan bir takım haline getirmek zorundayız" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih Özgökçen, Konyaspor'un yeni başkanı seçildi

Konyaspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Fatih Özgökçen seçildi.

Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak genel kurul divan heyeti oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından faaliyet raporu okundu.

Kulübün eski başkanı Hilmi Kulluk, yaptığı konuşmada, seçime tek aday olarak giren başkan adayı Fatih Özgökçen'e başarı dileyerek, "Yapılan olağanüstü genel kurulun camiamıza, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Görevimiz süresince bizleri destekleyen herkese ve Konyaspor sevdalılarına teşekkür ederim." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER