Cristiano Ronaldo'nun canı tatlı! Yüzünü korumak istedi, yine 'baraj' hatası yaptı

Serie A'da Juventus'un Parma ile kozlarını paylaştığı maçta Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde Porto maçındaki 'baraj' hatasının bir benzerini daha yaptı. Geçtiğimiz ay oynanan mücadelede barajdaki laubali hareketi nedeniyle takımının gol yemesine neden olan Portekizli, dün gece de benzer şekilde takımının kalesinde gol görmesine neden oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cristiano Ronaldo'nun canı tatlı! Yüzünü korumak istedi, yine 'baraj' hatası yaptı

Spor Arena Detay - Cristiano Ronaldo, Serie A'da Juventus'un Parma ile karşılaştığı mücadelede bir kez daha 'baraj' hatası yaparak takımının kalesinde gol görmesine neden oldu.

Portekizli yıldız, Parma'nın Brugman ile kazandığı serbest vuruşta barajdaki 4 Juventuslu oyuncudan biriydi. Bu maçta kaleyi devralan Buffon, topun kaleye yönelmesini önleme amacıyla Cuadrado'yu barajın hemen arkasına yere doğru yönlendirdi.

YÜZÜNÜ KORUMAK İSTEDİ, TOP KAFASININ ÜZERİNDEN AĞLARA GİTTİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER