Jodie Foster'a Cannes'da özel ödül verilecek

6 Haziran tarihinde başlayacak ve 17 Haziran'da sona erecek olan 74. Cannes Film Festivali’nde, Onursal Altın Palmiye Ödülü'nün Jodie Foster’a verileceği açıklandı.

POSTA POSTA
Jodie Foster'a Cannes'da özel ödül verilecek

Önümüzdeki Pazar günü açılışını yapacak olan Cannes Film Festivali, bu yıl 74. kez düzenleniyor. Yeni açıklamalara göre festivalin onur konuğu yıldız oyuncu Jodie Foster olacak. Foster, festivalin kapanış törenini jüri başkanı Spike Lee'den aldığı ödül listesiyle başlatacak. Böylece Foster, bugüne kadar Jeanne Moreau, Bernardo Bertolucci, Jane Fonda, Jean-Paul Belmondo, Manoel de Oliveira, Jean-Pierre Léaud, Agnès Varda, Alain Delon gibi yüksek standartlardaki sanatçılardan onur konuğu olduğu listeye adını yazdırdı. 

Jodie Foster'a Cannes'da özel ödül verilecek - Resim : 1

"ÇOK ŞEYİMİ BORÇLU OLDUĞUM BİR FESTİVAL"

NTV'de yer alan habere göre, Onursal Altın Palmiye alacak olan Foster şunları söyledi:

Bu yıl 74'üncüsü düzenlenecek olan Cannes Film Festivali, 6 Haziran tarihinde başlayacak ve 17 Haziran'da sona erecek.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER