Tak-çalıştır alarm

Türkiye’deki ev güvenliği sistemi kullanan hanelerin oranı yüzde 1.5. Güvenlik sistemini daha ulaşılabilir yapma hedefiyle yola çıkan ‘Securezi’, kurulumu basit bir seçenek geliştirdi. Üzerindeki bataryası sayesinde şarjlı olarak da çalışan model, özellikle yazlık sahipleri için birebir.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tak-çalıştır alarm

Bir alarmı sadece satın almak yetmiyor. Kurulumu ve kurulum ücreti ve gibi pek çok ödemeyle karşılaşılıyor. Kiracıysanız işiniz biraz daha da zor. Montajdan dolayı boya badana yaptırmadan depozitonuzu alamıyorsunuz. Türk girişimciler bu sorunu çözen ‘tak-çalıştır’ bir alarm sistemi geliştirdi. İsmi ‘Securezi’. Geniş açılı kamerası, yüksek sesli alarm sistemi ve batarya sistemi sayesinde taşınmasıyla güvenlik sistemleri alanında yeni nesil bir seçenek sunuyor. Startup’ın Kurucu Ortağı Alim Erdoğan, “Securezi tak-çalıştır bir akıllı alarm ve güvenlik çözümü. Alması, kurması, kullanması en kolay güvenlik deneyimini sunar. Kablolama ve montaj gerektirmediği gibi her yere taşınabilir. Üzerindeki hareket sensörü, geniş açılı kamerası ve sireniyle hepsi bir arada (all-in-one) bir üründür” dedi.

Tak-çalıştır alarm - Resim : 1

SICAKLIK SENSÖRÜ VAR

Geliştirdikleri modelin hırsızlık anında güçlü sireniyle caydırıcılık yarattığını anlatan Erdoğan, şunları anlattı: “Mobil uygulama üzerinden hem bildirim hem de görüntü kaydı gönderiyor. Geleneksel veya basit alarm çözümlerinde yanlış alarmların önüne geçilemezken Securezi’de videolu bildirimlerle her zaman içiniz rahat ediyor. Ayrıca evinize istediğiniz zaman canlı bağlanabilir, sevdiklerinizin hiçbir anını kaçırmazsınız. Evde bakıcı, çocuğunuz, anneniz, misafiriniz, hatta köpeğiniz kim varsa iki yönlü konuşabilirsiniz. Görüntü ve video kaydeder, hatırlanmaya değer anılar biriktirirsiniz. İçiniz rahat etsin diye tek hareketle kamerayı kapatabilirsiniz. Hatta sıcaklık ve nem sensörleri sayesinde evinizin iklimini dahi takip edersiniz.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER