S-400 meselesi Türkiye için yol ayrımıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın mektubuna ilişkin, MHP’ye yöneltilen eleştirilere “Bizi hedef alarak, İmralı canisinin mektubuna zımnen göz yumduğumuzu bırakınız iddia etmeyi, akıldan geçirmek dahi alçaklıktır. Teröristbaşının mektubundan siyasi fayda uman namerttir” tepkisini gösterdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
S-400 meselesi Türkiye için yol ayrımıdır

Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında özetle şunları söyledi:

MEKTUP TEPKİSİ

“İP’in başındaki şahsiyet diyor ki, ‘İstanbul’a mitil atacağını söyleyenler bir baktık ki mitili İmralı’ya atmışlar.’ Bir bayan gazeteci de teröristbaşının mektuptan önceden haberim olduğunu iddia edecek kadar gönlünü alçalmaya teslim etmiştir. Mektuba zımnen göz yumduğumuzu akıldan geçirmek dahi alçaklıktır. Edirne’de yatan terörist Demirtaş, İmralı’da cezasını çeken teröristbaşı ve Kandil’deki ihanet yuvası arasında yeşeren ve yayılan çelişki ve çatlaklar bir bakıma PKK’nın çözülme sürecinde olduğunun işareti olarak değerlendirilmelidir. Öcalan canisi bile HDP’ye tarafsızlık çağrısı yapıyorsa elbette bunu görmezden gelemezdik. Açıklamamızı çarpıtarak teröristbaşının mektubuna destek verdiğimizi söylemek ahlaksız bir iddiadır. Teröristbaşının mektubundan siyasi fayda uman namerttir; mektuptan daha önce haberdar olduğumuzu söyleyenler ise satılık kalemlerdir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER