için kaldı

'Prezervatif' reklamı Ahmet Çakar'ı kızdırdı

Süper Lig maçları sonrası Beyaz TV'yi açan futbolseverler, karşılaşmalar hakkında yorum beklerken çok ilginç bir tartışmayla karşı karşıya kaldı. Eski hakem Ahmet Çakar, bir anda maç sırasında çıkan prezervatif reklamından bahsetmeye başladı.

F5HABER F5HABER
'Prezervatif' reklamı Ahmet Çakar'ı kızdırdı

Beyaz TV'de 'Beyaz Futbol ' programının yorumcularından Ahmet Çakar, yayıncı kuruluş Lig TV'ye 'prezervatif reklamı' eleştirisinde bulundu.

Futbol maçlarında prezervatif reklamı görmek istemediğini belirten Çakar, "Karşılaşmalar gece saat 1'de olsa ' çocuk uyuyor' deriz, ama insanlar bunu çocuğuyla izliyor. Kızımla maç izlerken pornografik reklamlar benim onuruma dokunuyor. Ne demek yani hazzı aynı anda yaşayın" dedi.

Beyaz TV'de yorumculuk yapan eski hakem, "Bir doktor olarak gençlerimizin bu konuda bilinçlenmesini doğru buluyorum. Lakin bir markanın bu şekilde reklamının verilmesinden rahatsızım. Lig TV'ye sesleniyorum. Hanımlarıyla maçı evde izleyenler varken prezervatif reklamı yayınlanmasına karşıyım. Maç gece 12'den sonra olursa bir şey demem" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER