"En büyük yatırım eğitime yapılacak"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, en büyük yatırımı eğitime yapacaklarını ve çocukları en güzel şekilde yetiştireceklerini belirtti

F5HABER F5HABER
"En büyük yatırım eğitime yapılacak"

İZMİR (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, en büyük yatırımı eğitime yapacaklarını ve çocukları en güzel şekilde yetiştireceklerini belirtti

İzmir programı kapsamında ilçeleri ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Buca'da bir esnaf lokantasında öğle yemeği yedikten sonra, turunu parti otobüsüyle sürdürdü.

Karabağlar ilçesindeki Uğur Mumcu Parkı'nda seçim otobüsünün üzerinden, toplanan partili ve vatandaşlara seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerde herkesin sandığa gitmesini istedi.

"En büyük yatırım eğitime yapılacak"

Emekliye iki maaş ikramiye, bin 500 lira asgari ücret, taşımalı eğitimin kaldırılması gibi vaatlerini anımsatan Kemal Kılıçdaroğlu, en büyük yatırımı eğitime yapacaklarını ve çocukları en güzel şekilde yetiştireceklerini belirtti. 

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından eliyle kalp işareti yaptı ve otobüsten inerek, engelli bir kız çocuğunun elini öptü. 

Alsancak'ta vatandaşlara seslendi

Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinde İzmirlilere seslenen Kılıçdaroğlu, "13 yıllık baskıcı iktidara son vermek bizim elimizde. Düne kadar diyorlardı ki 'CHP hep eleştirir, hiç öneri getirmez'. Şimdi roller değişti, biz öneri getiriyoruz onlar kopya ediyorlar. Onlar arkamızdan geliyor. onların ufukları bitti, yeni ufuklara Türkiye açılmak zorundadır" dedi. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından, parti otobüsüne binerek vatandaşları selamladı. 

SONRAKİ HABER