Devlet Bahçeli: Almanya çatır çatır bizi dinlerken...

MHP lideri Devlet Bahçeli parti genel merkezinde konuştu. Erdoğan'ın görev süresini değerlendiren Bahçeli; " Erdoğan Başbakanlık makamını derhal boşaltmalıdır" diye konuştu.

F5HABER F5HABER
Devlet Bahçeli: Almanya çatır çatır bizi dinlerken...

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle;

*AKP Kongresi'nde Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkan sıfatıyla konuşma yapması yasadışıdır" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Erdoğan, AKP Kongresi'ne katılmamalı *Türkiye'nin yeni vesayet kalesi AKP ve Erdoğan'dır. Erdoğan, 28 Ağustos'a kadar yürüttüğü tüm görevlerinden derhal çekilmelidir.

*AKP'de görünün şudur ki, bölünmenin, hizbin, çekişmenin derin gırdabına sıkışmıştır *Dış politikada başarısızlık markası haline gelen Davutoğlu'nun başbakan olarak atanması da, krizi derinleştirecektir. AKP'de rüşvete, yolsuzluğa destek vermeyenlere yer yoktur. Türk demokrasisi adına utanç verici ne varsa Erdoğan isminde hayata geçmiştir.

*10 Ağustos'ta 77 milyon hepten kaybetmiştir. 10 Ağustos'ta kalpazanlar onaylanmıştır. 10 Ağustos'ta Erdoğan'a verilen her oy İmralı canisinin hanesine yazılmıştır. 10 Ağustos'ta verilen her oy zalime ikram olmuştur. 10 Ağustos'ta Erdoğan'a verilen her oy Lice de PKK heykeline harç olmuştur.

*Türkiye sistem kilitlemesiyla karşı karşıyadır. Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, Adli Yıl toplantısına katılmak için şart koşmaktadır *IŞİD sınırlarımız dibinde katliam yapmaktadır. PKK'nın terör örgütü listesinde çıkarılması gündemdedir.

*Almanya'nın dış istihbaratı bile çatır çatır Türkiye'yi dinlerken, içimiz böceklerle dolmuştur. Almanya'ya göstermelik tepki gösterilmektedir"

SONRAKİ HABER