Göztepe'den 250. galibiyet

Süper Lig'de 26. sezonunu geçiren Göztepe, Bursaspor'u 2-1 yenerek lig tarihindeki 250. galibiyetine ulaştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe'den 250. galibiyet

Ligin 29. haftasında Bursaspor'u 2-1 mağlup eden Göztepe, geride kalan maçlarda 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Haftayı 43 puanla 7. sırada geçen sarı-kırmızılı ekip, 42 gol atıp, kalesinde 47 gol gördü.

Göztepe, 2002-2003'te veda ettikten sonra bu sezon döndüğü ligde 26. kez mücadele ediyor. Lig tarihinde 250. galibiyetini Bursaspor karşısında alan Göztepe, ligde şimdiye kadar 56 takımla karşılaştı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu takımlardan 7'sine karşı galibiyet elde edemedi. Göztepe, daha önce 6 maçta karşılaştığı Denizlispor, 4 müsabakada mücadele ettiği Adalet ve ikişer karşılaşmaya çıktığı Aytemiz Alanyaspor, Balıkesirspor, Erzurumspor, Medipol Başakşehir ve Yimpaş Yozgatspor'u yenemedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER