Cenevre Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Her ülkenin diğer ülkeler ile anlaşmaları neticesinde Başkonsolosluk kurma hakkı vardır. Başkonsolosluklar ülkeler arası iletişimi sağlar ve bir nevi aracı görevi görür. Türkiye'nin de Dünya ülkelerinin çoğunda konsolosluk anlaşması bulunmaktadır. Yıllardan beridir hizmet veren konsolosluklardan birisi de Cenevre Türk Başkonsolosluğu'dur. Sizler için Cenevre Türk Başkonsolosluğu ile ilgili tüm detayları derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cenevre Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Cenevre Türk Başkonsolosluğu yurt dışında bulunan bir Türk Başkonsolosluğu’dur. Konsolosluğun Büyükelçisi ise Türkiye Cumhurbaşkanı tarafından atanmıştır.

 Cenevre Türk Başkonsolosluğu Nerededir?

 Cenevre Türk Başkonsolosluğu İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan Türk Başkonsolosluğu'dur. Avrupa kıtasında birçok Türk Başkonsolosluğu vardır. Cenevre Türk Başkonsolosluğu ise Avrupa'da bulunmaktadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER