"Kayseri’den kazandığı paranın altına inemeyiz"

Deniz Türüç'te görüşmeler, menajerinin bu sözleriyle tıkanma noktasına geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Kayseri’den kazandığı paranın altına inemeyiz"

Galatasaray yönetimi yapılan görüşmede, “Takım içi dengeleri gözetmemiz gerekiyor. En fazla 1 milyon Euro verebiliriz” ifadelerini kullandı. Deniz’in menajeriyse “Zaten Kayseri’den yıllık 1.2 milyon alıyor, bunun altına inemeyiz” yanıtını verdi. 

Orta saha ve sağ kanattaki alternatiflerini artırmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da uzun süredir Kayserisporlu Deniz Türüç’le devam eden görüşmeler tıkanma noktasına geldi. 26 yaşındaki futbolcuya talip olan Galatasaray ve F.Bahçe, oyuncunun kulübü Kayserispor’la anlaştı. Ancak iki kulübün de Deniz’le bir türlü anlaşamaması nedeniyle imza atılabilmiş değil. İstediği bonservis teklifini alan Kayserispor kararı futbolcusuna bırakırken, Deniz Türüç’ün menajeri Fenerbahçe ile yaptığı görüşmede oynama garantisi istedi. Fenerbahçe yönetimininse oyuncuya böyle bir garanti vermediği için henüz anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

‘ŞENER 900 ALIYOR’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER