Son dakika haberi: Trump'ın çevresindeki corona virüs hastaları panik yarattı

ABD Başkanı Donald Trump corona virüs kapmış olabilir mi? Trump'ın siyasi çevresinden bazı isimlerin karantinaya alınmasının ardından herkes bu soruyu sormaya başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: Trump'ın çevresindeki corona virüs hastaları panik yarattı

Kısa süre önce beraber olduğu siyasi çevresindeki isimlerin corona virüs karantinasına alınmasının ardından gözler ABD Başkanı Donald Trumpğ'a çevrildi.

Bu isimlerden ilki Cumhuriyetçi kongre üyesi Matt Gaetz... Gaetz corona virüs nedeniyle karantinaya alındığını açıklamadan çok kısa bir süre önce ABD Başkanı Trump'ın  'The Beast' (canavar) isimli özel aracından birlikte inmiş ve başkanın Air Force One uçağında seyahat etmek için merdivenleri tırmanırken görüntülenmişti.

Son dakika haberi: Trump'ın çevresindeki corona virüs hastaları panik yarattı - Resim : 1

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">From earlier today, Rep. Matt Gaetz exits the Beast with President Trump and then boards Air Force One. <a href="https://t.co/GfTEhI4UMx">pic.twitter.com/GfTEhI4UMx</a></p>&mdash; Jeremy Art (@cspanJeremy) <a href="https://twitter.com/cspanJeremy/status/1237113250917093377?ref_src=twsrc%5Etfw">March 9, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER