Burak Sergen: Öbür tarafa gittim geri geldim

Burak Sergen, Hülya Koçyiğit’in TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Burak Sergen: Öbür tarafa gittim geri geldim

Geçtiğimiz yıl koronavirüs geçiren ve uzun süre hastanede tedavi gören ünlü oyuncu o günleri “Çok ağır günler geçirdim. İki hafta yoğun bakımda kaldım. Ama şimdi buradayım. Öbür tarafa gittim, bir baktım. Geri geldim” sözleriyle anlattı.

'OYNAYACAĞIM ROLLERİ, DİZİLERİ HEP SEÇERİM'

Profesyonel kariyerine ödüllerle başlayan oyuncu, bu durumun kendisini hiçbir zaman şımartmadığını söyledi: Önemli olan devam ettirmek. Tiyatrodan sonra birçok sinema filminde ödül aldım. 'Asansör' filminde bir tek sahnem vardı, onunla bile ödül aldım. Ödül tabii ki ölçüdür, tabii ki sanatçıyı kamçılar. Sanat yaşantımda oynayacağım rolleri, karakterleri, dizileri, filmleri hep seçerim. 'Bu da olsun, o da' diye hiç yapmadım. Usta sanatçı, 1984 yılından itibaren kötü adam rollerinde oynamasıyla ilgili, "Herhalde karşılıklı, empati ile yapılan bir şey. Sanırım senaristler 'Bunu yazıyoruz ama bunu Burak Sergen oynar' diyorlar. Ben de oynuyorum" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER