Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nin ev sahibi olan sanal İstanbul kapılarını açtı

Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanan İstanbul’un en güzel noktaları sanal dünyaya aktarılıyor. 17 Mart’tan itibaren isteyen herkesin ziyaretine açık olan sanal dünyada şehri gezmek hem de İstanbul’da gerçekleştirilmiş tarihi etkinlikleri yeniden yaşamak için RedBull.com/meo adresine ulaşmak mümkün.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nin ev sahibi olan sanal İstanbul  kapılarını açtı

Türkiye dahil 28 ülkeden gelen dünyanın en önemli 32 takımı ve 16 oyuncusu, Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nde şampiyonluk için, sanal ortama aktarılan İstanbul’da buluşacak. 13 günlük gaming festivali heyecanı, 17 Mart’ta sanal İstanbul’un açılmasıyla başladı. Herkesin evlerinin konforunda gezebileceği İstanbul, 20 Mart’tan itibaren PUBG MOBILE, Hearthstone ve Teamfight Tactics oyunlarının dünya şampiyonlarının belirleneceği bir arenaya dönüşecek.

İstanbul’un önemli noktalarını görmeyen kalmayacak

Mobil oyunseverlere yaratıcı bir deneyim yaşatacak Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nde 13 gün süreyle İstanbul’un en önemli noktaları sanal olarak gezilebilecek. İsteyenler Caddebostan Sahili’nde gezinirken Red Bull Uçuş Günü’ne rastlayıp eğlenceli zaman geçirirken isteyen de Galata’ya giderek İstanbul’un tarihi dokusunu ve Galata Kulesi’ni yakından görebilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER