Akdeniz’in incisinin en güzel plajları

Denizi, doğası ve tarihi dokusuyla Antalya hiç kuşku yok ki turizmin başkenti. Peki, her biri etkileyici koy ve eşsiz plajlarla dolu 640 kilometrelik kıyı şeridinde cennet noktalar nereler? Bu soruyu jürimize sorduk, denizle buluşmanın aşka dönüşeceği birbirinden güzel 10 noktayı sıraladık. Antik kentin içinden geçilerek girileni de var, kumunda şifa olduğuna inanılanı da...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Akdeniz’in incisinin en güzel plajları

1- CARETTA CARATTA’LARIN ARASINDA

Çıralı Plajı, Kemer

Beydağları Milli Parkı’ndaki Çıralı Plajı, Antalya’nın doğallığını koruyan plajlarından. Bir tarafta hiç sönmeyen aleviyle Yanartaş, diğer tarafında efsaneleriyle ünlü Olimpos Dağı var. 3 kilometre uzunluğundaki sahilinin bir ucu Olimpos’a varıyor. Çıralı Plajı aynı zamanda önemli bir Caretta caratta nüfusuna da ev sahipliği yapıyor. Sahil şeridinin hemen gerisinde birçok pansiyon ve yan yana dizili balık restoranları hizmet veriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER