Bir yerli kripto para borsası daha işlemleri durdurdu!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Thodex vakasının ardından bir yerli kripto para şirketi daha işlemlerini durdurdu!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Bir yerli kripto para borsası daha işlemleri durdurdu!

Vebitcoin adlı kripto para sitesi bundan 20 saat önce Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, sektördeki gelişmelerden dolayı işlerinde yoğunluk oluştuğunu ve durumun hizmetlerinde gecikmelere yol açtığını bildirdi.

Vebitcoin'in internet sitesine girildiğinde ise karşımıza şu yazının çıktığını görüyoruz:

"Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız."

Bir yerli kripto para borsası daha işlemleri durdurdu! - Resim : 1

Vebitcoin hakkında şikayetler büyüyor!

Şikayetvar.com üzerinden kullanıcıların yaptığı yorumlara göre; Vebitcoin adlı site zaten kullanıcılarıyla ilgilenmeyen, sorun yaratan bir siteymiş. Bir kullanıcının yorumu şöyle:

"Vebitcoin banka hesabıma para çekim talebim 3 gün olmasına rağmen hala işleniyor olarak görünüyor ve hesabıma geçmedi, mail atıyorum cevap alamıyorum, güvenimizi sarsan hareketlerden kaçınmalarını ve bir an önce paramın banka hesabına geçmesini istiyorum, aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER