Son Dakika: Galatasaray'ın kabus haftası! Taylan Antalyalı'dan sonra Emre Akbaba da...

Pazartesi gününden bu yana şanssızlıklar Galatasaray'ın yakasını bırakmadı. Yunan makamlarının küstah tavırları sonucu Olympiakos ile yapılması planlanan hazırlık maçının iptal edilmesiyle başlayan şanssızlıklar dizisi, Oğulcan Çağlayan’a lisans çıkarılamaması, transferlerin bitirilememesi ve Yedlin ile Emre Akbaba’nın rahatsızlanmasıyla devam etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Galatasaray'ın kabus haftası! Taylan Antalyalı'dan sonra Emre Akbaba da...

Spor servisi / Ali Naci KÜÇÜK - Son bir haftada Galatasaray’ın başına gelmeyen kalmadı! UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 21 Temmuz Çarşamba günü PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı takım, son bir haftada birçok şanssız olay yaşadı. Hem saha içinde hem de saha dışında meydana gelen tatsızlıklar teknik direktör Fatih Terim’in PSV maçına yönelik planlarını olumsuz yönde etkiledi. İşte o olaylar:

12 TEMMUZ PAZARTESİ: EN ÖNEMLİ HAZIRLIK MAÇI YAPILAMADI

Galatasaray, kritik PSV Eindhoven maçı öncesinde en ciddi ve son hazırlık karşılaşmasını Olympiakos ile yapacaktı. Ancak Atina Hava

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER