Ed Asner hayatını kaybetti

ABD’li usta oyuncu Ed Asner, 91 yaşında hayatını kaybetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ed Asner hayatını kaybetti

Ölüm nedeni açıklanmayan Asner, ilk olarak 1970 yılında yayınlanan ve 7 sezon süren “The Mary Tyler Moore Show”daki haber sunucusu rolüyle orta yaşlarında şöhreti yakaladı. Asner, daha sonra “Lou Grant” adlı 5 sezonluk bir dizide başrol oynadı. Emmy tarihinde kazandığı 7 ödülle rekor sahibi olan Asner, son dönemde animasyon filmi ‘Up’ta Carl Fredricksen karakterini seslendirmişti. Ünlü film yapımcısı Michael Moore, usta oyuncunun ölümü üzerine Twitter’dan bir anısını paylaştı:

‘SADECE O DESTEK VERDİ’

“İlk filmim “Roger&Me” üzerinde çalışıyordum. O kadar umutsuzdum ki, bazı ünlü insanlara mektup yazdım. Sadece biri bana geri döndü; Ed Asner. Dedi ki, ‘Seni tanımıyorum evlat, ama al sana 500 kâğıt. Güzel bir film olacağa benziyor. Ben de bir zamanlar oto tamircisiydim’ notuyla bir çek yolladı. Huzur içinde uyu Ed.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER