Erken davranmasak İtalya ve İspanya olurduk

İletişim Başkanı Fahrettin Altun dün Roma, Pekin ve Seul büyükelçilerinin katıldığı ‘CovId-19 tecrübeleri ve salgına karşı mücadelede uluslararası işbirliği’ başlıklı videokonferansta konuştu. Altun, “Ulusal stratejimizi geliştirmeseydik, bugün çok daha acı bir tabloyla karşı karşıya olan İngiltere, İtalya ve İspanya’nın durumunda olabilirdik” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erken davranmasak İtalya ve İspanya olurduk

İLETİŞİM Başkanlığı, ‘CovId-19 tecrübeleri ve salgına karşı mücadelede uluslararası işbirliği’ başlığıyla bir videokonferans düzenledi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un açılış konuşmasını yaptığı, SETA Güvenlik Araştırmaları Direktörü Murat Yeşiltaş’ın moderatörlüğünü gerçekleştirdiği konferansa, Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen, Roma Büyükelçisi Murat Salim Esenli ile Seul Büyükelçisi Dursun Ersin Erçin de katıldı.

TERÖRLE MÜCADELE BUGÜNLERDE DE SÜRECEK

PKK’nın Diyarbakır’da 5 sivili katletmesini kınayarak konuşmasına başlayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “PKK terör örgütü, bugünlerde dahi ne kadar kalleş olduğunu göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu cani örgüte bu yaptığını bırakmayacaktır. Terörle mücadelemiz bugünlerde de sürecektir” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER